Oldalak

2015. május 13., szerda

Surprise!!

Úgy döntöttem, hogy egy kis változtatást eszközölök a blogon, pontosabban a posztokon. Hogy több emberhez is eljusson, ne csak a kép, igyekszem angolul is írni (visszamenőleg is). Legalább gyakorlok egy kicsit, mivel 3 éve nem foglalkozok komolyabban vele, a végén még elvész az a kevés, nehezen szerzett tudásom is, ami van. Úgyhogy aki esetleg jobban tud angolul, attól bocsánatot kérek ha nem túl helyes amit írok, az észrevételeket és javító kommenteket szívesen fogadom.
 És az igazi meglepi, hogy végül megvan a nyári kívánságlistáról az első, a fekete kalap. Imádom! És igen, aki sűrűn jár oda, az kiszúrta, hogy az Asia centerben készült. Sajnos a piacon nem találtam megfelelő feketét (nem, nem szégyenlem, hogy nincsenek márkás cuccaim, mert jobb szeretek egyedi lenni! :) ) Igazság szerint úgy volt, hogy vasárnap megyünk oda, de aztán a barátom anyjánál úgy alakultak a dolgok, hogy szombat délután kellett mennünk. Így egy nap lett letudva minden. Az ing maradt, de a ruha más, és ez a 3. képsorozat, ami ugyan akkor készült, mint az előző posztban lévők. A ruháról csak annyit, hogy szeretem a régi dolgokat átalakítani, ez például egy régen sokat hordott, de mára túlságosan elavult szoknyából készült.

I decided that, I will make some changes on the posts. I will try to write in Englis (also retroactively), to reach more people. I need some practicing, I know, because I didn't use English seriously, for 3 years. So I ask for pardon from everyone who better in English. I know that I sometimes (or many times) make mistakes. But I gladly welcome every corrective comment.
And the real surprise is, at last I have the first thing from my summer wishlist, the black hat. I love it! I bought it in the Asia centre. Unfortunately, I didn't found a perfect one in the market. No, I don't fell ashamed of, I haven't got branded clothing, I rather be individual. This is the 3rd picture series, which made on the same day, like the previous posts. About the dress is just I made this from an old skirt. I like doing something new from something old or never/little availed clothes.





És végre megkóstolhattam ezt az ízesített ásványvizet, amivel a sulim büféjében csak szemeztem, mert sokalltam azt az árat. Köszönet az élményért és két új körömlakkért a barátom anyjának, Gabinak! :) /
And, at long last, I tasted this flavoured mineral water. And thanks to my boyfriend's mother, Gabi, for these two, new nail polish! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése