Oldalak

2015. május 21., csütörtök

"Living young and wild and free"

Aki nem követ a Facebookon, annak új hír: szakítottunk a barátommal, megint, de most végleg. Sajnos ez van ha két ember természete nem egyezik. Az enyém a nehezebb, kicsit heves és sokszor ingerlékeny vagyok, főképp mostanában. De hát senki sem tökéletes és tudom ezt jól magamról. Hiszem, hogy aminek meg kell történnie az meg is fog. Persze, nem esett jól, nagyon is fájt és váratlanul ért. 10 perc bőgés után úgy gondoltam, hogy össze kell szednem magam, most nem lehetek gyenge.
A közeli jövőben nincs szükségem senkire, kivéve munkatársakra a blogomhoz és barátokra :) . Úgy döntöttem, hogy karriert építek és karrierista leszek. Szükségem van a jövés-menésre, a haladásra és hogy mindig csináljak valamit amit élvezek. Szeretnék komolyan dolgozni a blogomon és persze az angol tudásomon. Természetesen csak a sikeres érettségi után.
Ó, és tegnap volt a 20. születésnapom, de vasárnap lesz igazi ünneplés a mamámmal, nagybátyámmal, az ő feleségével és a gyerekeikkel együtt. Meg a testvéreim is hétvégére jönnek és a kisebbiknek is most volt a szülinapja.

For those who don't follow me on Facebook, there's some news: Balázs and me, we are no longer together, again, but now, for keeps.  That is that if two people's have different temperament. Mine is the hardest, 'cause I'm a bit mettled and often hot-tempered, principally nowadays. But nobody perfect, neither do I. I believe in that if something had to happen it will happen.
In the near future I need nobody, exept co-workers for my blog and friends :) . I decided that I will build a career and be a carrierist. I need the bustle, to go on and always doing something. I can't sit on my bottom, I always have to do something. I want to work on my blog and on my English of course. But necessarily after the final exams.
And a little thing, yesterday was my 20th birthday! But we will celebrate on Sunday, with my brothers, grandmother, uncle and his wife and childrens.
Thanks for the pictures to Eszter and Rubina :)








Tőlem nekem :) / For me to me :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése