2017. június 3., szombat

Flower print on my skirt

Hello again!!!
I hope you all have a beautiful day! I'm coming now with a post about my new skirt and ear jewells.
Unfortunately, I lost this sunglasses you see in this post, but I bought a new one, more stylish and also look great on me. But now, let me write something about this outfit. It's a floral skirt, just I forget to take a closer shoot about it, there are little daisies on it. As the days getting warmer, you can change the long sleeves to a shorter shirt , T-shirt, tank top. It's an older post so the weather was a little cold to wear a skirt all day long, that's why I put on a long sleeved. If you wanna put a this kind of outfit to a next level, you can use coloured belts instead of boring ones. I have never got, so I just take this black. Or brighter coloured shoes, jewelleries, other accesories. Just One bright color, because the less is more!
The earrings from Clare's, I love them so much, they are so cute. The photos made by my uncle's wife, in their garden. I hope I can inspire you! :)

Sziasztok megint!
Remélem szép napotok van! Most egy olyan poszttal jövök, amiben az új szoknyámat és fül ékszereimet mutatom be. Sajnos a napszemüveget amit láthattok a képeken elveszítettem, de sikerült vennem egy újat, stílusosabbat, amit be is mutatok a következő pár poszt után, ugyanis megint előre lett fotózva pár összeállítás. De térjünk át erre. Ez igazából egy virágos szoknya, csak elfelejtettem egy közelebbi képet is készíttetni róla, apró kis margaréták vannak rajta. :) Ahogy a napok egyre melegebbek, le lehet cserélni a hosszú ujjút valami rövidebbre, trikóra, toppra. Ez egy kicsit régebbi poszt, és akkor annyira nem volt jó idő, hogy egész nap szoknyában rohangáljak, úgyhogy ezért vettem fel hozzá a fotózáshoz hosszú ujjút. Ha egy hasonló szettet próbálnál ki és egy kicsit magasabb szintre akarnád emelni, javasolom, hogy használj valami élénk színt. Az alap (szoknya, felső) ruhákhoz illő, élénk övet, vagy cipőt, táskát, ékszert, vagy körömlakkot. De egyszerre csak egy valami legyen ami vonzza a tekintetet az élénkségével mert a kevesebb több!
A fülbevaló és a klipsz a Clare's-ből van, ahogy az előző posztban megjelenített fül ékszerek is, és elárulom, hogy még a következő posztban is lesz belőle. :) A képeket a nagybátyám felesége készítette, és a helyszín a kertjük. Remélem egy kicsit inspiráltalak titeket, vagy hasznos tippeket adtam. :) 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése