2017. május 11., csütörtök

Hat and Grey jacket 2.0

I know that was long time ago, when I promised the big return. But the time has come, and I got some new outfit ideas for you :) . For the beginning, you know I love hats, so when the weather is warmer in spring, I put up my favourite piece. Recently, the color of my wardrobe pieces has narrowed to black and grey shades. Besides this, my style become a kind of simple but elegant cool. 
The day of the photoshooting was once cloudy and windy once sunny and warm. So I decided to make an outfit which enough but not too warm.
The hat give a little extra to our set, as the sunglasses, but it can protect our hair from the sunshine and the wind.  Just a detail that it push down our hair, but if you don't have to take it off before you arrive home, it doesn't matter. :D
I hope you like it and it will do for the start, and give you a right inspiration. :)
Oh, one more thing! As you can see, I got bang, and some new hole on my right ear. I thought that I needed some innovation on me :) .

Tudom, hogy megint rég ígértem a nagy visszatérést, de most újra lesz időm posztolni, és rengeteg új szettel tudok előállni nektek :) . Kezdésnek, mivel tudjátok, hogy kalap mániás vagyok, persze, hogy a jó idő közeledtével újra előkerül a kedvenc darabom. Az utóbbi időkben leszűkült a ruhatáram színvilága, többnyire fekete, szürke és a fehér színek (igen, ezek is színek) dominálnak. Emellett a stílusomra is az egyszerű, de elegánsan vagány jelzőt használnám. A fotózáskor elég változó időjárás volt. Hol elborult kicsit és fújt a szél, hol melegen sütött a nap. Így olyan szettet választottam, amiben nem fázok, de nem is lehet még megsülni.
A kalap, akárcsak a napszemcsi, ad egy kis pluszt az összképhez, ugyanakkor a szélnek se hagyja, hogy összeborzolja a hajunkat. Részletkérdés, hogy közben lelapítja azt, de ha nem ülsz be olyan helyre ahol muszáj levenned, legalább nem kell egyfolytában igazgatnod míg haza nem érsz :D . A fülbevalókat a Clare's-ből szereztem, a kristály nyakláncot pedig a netről rendeltem :) 
Remélem elnyeri a tetszéseteket és ad egy jó inspirációt nektek :)
Oh, még valami! Jól látjátok, hogy a mellett, hogy nemrég lett frufrum, a jobb fülemet is kilövettem még két lyukkal. Gondoltam nem árt egy kis változatosság néha, és ez még belefért :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése