Oldalak

2015. október 30., péntek

Cold mornings, frosty nights

Ahogy ti is észre vehettétek a reggelek egyre hidegebbek, az éjszakák pedig fagyosak. Mindenkinek ajánlott ha eddig nem tette volna meg, vegye elő a melegebb kabátját/kabátjait. Nekem ez a kedvencem, de van még egy "pufi" kabátom is, meg még kettő amiken szeretnék túl adni és egy ilyen hosszú, de zöld szövet kabátot szeretnék még beszerezni, csak eddig sehol nem találtam megfelelőt.
Szerencsére időnként még melegen süt a nap, de akkor se szabad sokáig csak pulóvert hordani, mert csalóka az idő és egy esernyő se árt, ha mindig van nálunk.
Most már itt az igazi ősz, minden levél meleg színeket öltött, ideje megtenni az utolsó feltöltő sétákat mielőtt lehull az összes és csak a kopasz fák maradnak, ami elég lehangoló, ha a lehullott levelek is elvesztik a színüket.

As you all may realised that the mornings are colder and the nights are more and more frosty. So you do better to wear your warm coats if you didn't do it already. This my favourite fall-winter coat and I have another 3. I would like to sell 2 of them and buy a green one nearly lookalike this black, just a better one.
Fortunately some days are shiny and almost warm but unfortunately you will need an umbrella too, more often.
This is the real fall. All leaves got warm colours so it's time to the last relaxing and charging walks in the nature. 








Az unoka húgom lassan állandó segítőm lesz :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése