Oldalak

2015. november 16., hétfő

Burgundy & white

Ezek kicsit régebbi képek, sajnos már nincs ilyen jó idő, hogy hosszú távon csak egy pulcsiban legyünk kint. Ahogy már egy ideje a legtöbb kep, ezek is a mamámnál, Váchartyánban készültek. Ez alkalommal elszakadtunk az udvartól és elmentünk sétálni az unoka tesóimmal, és utcai fotózkodás lett, amit a kicsik is élveztek. :)
Meglátogattunk egy aranyos kutyát és elsétáltunk a Rudnay kastély mögötti térre. Ott is készült pár kép a kastéllyal a háttérben. Sajnos nem mertünk közelebb menni mert be van riasztózva de azért szépen látszik. Már nem olyan mint fénykorában, csupa rom az egész és veszélyes mert leomolhat. Ajánlom mindenkinek aki egyszer arra jár, hogy tegyen ott egy sétát, nagyon szép az a liget, a kastéllyal meg olyan különleges az egész hely.
Sajnos ahogy észre vettétek nincs túl sok időm posztolni, hiába vannak készen a képek már napokkal előtte. Azért igyekszem minden alkalmat kihasználni a fényképezésre és posztolásra.

Unfortunately nowadays you can't go out without a coat for long time (these pictures are older). This time we (with my cousins) went out from the garden to the streets for lk to take pictures. They really enjoyed this little time. During this photo shoot-walk we visited a cute, adorable dog who played with the kids.
The last place of the journey was the Rudnay castle's back garden. It's on the last pictures. Unfortunately we weren't able to move closer because it's alarted. And it's also too ruined and dangerous because it's soo old. Even so I suggest you to visit it if you once came around. The landscape is beautiful and with the castle it's special.

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése