2015. július 1., szerda

Parties ☆★

Sziasztok! Tudom, hogy megint rég posztoltam, de mostanában nem könnyű találnom valakit aki segít fotózni :/ . Valószínűleg kénytelen leszek néha a telefonom időzítőjét használni és addig szenvedni míg össze nem hozok egy pár jó képet.
De most sikerült alkotni valamit! :D A poszt eleje a nagyobbik öcsém családi, szülinapi "bulijáról" szól, a másik fele pedig egy party az egyik legjobb barátnőmnél, Evinél, ami egy kicsit outfit poszt is. Mindkét buli nagyon jó volt és jól éreztem magam/éreztük magunkat. Ugyan van egy pár nap különbség a két nap között. Öcsém bulija 21-én, barátnőmé 28-án és 29-én volt tartva. A torta, ami a képeken is van mennyei finom volt, pedig, mint látszik, házi, de még aznap elfogyott :) . Unokatesóim anyjának köszönhetjük, remélem legközelebb én is ilyet kapok :D .

Hey guys! I know I'm not too active in the previous few days, but nowadays it's a little bit complicated to find somebody to take some pictures.
But there it is! The beginning is about of my brother's birthday party and the other half of the post is about a girls party at my BFF, Evi's house. Both parties were  magnificent and we had so much fun :) . There's a little while, between the two parties, circa one week. The cake which you can see on two pictures was so delicious made by my niece's mother. I hope that next year I can get a same cake ^-^


Íme az én nagy, kis, öcsém XD (csak ezt a képet engedélyezte) /he is my oldest, little brother XD

Az ajándék! Plüss borítójú könyv, tele üres lapokkal, amik arra várnak, hogy megtöltse őket a rajzaival :) / the present. A book with a plush cover, full of clear paper, so he can draw a lot :)

Édes unoka húgom és az anyukája. Nem tudom ez milyen fej akart lenni a kis Julikától, de azt hiszem az ajándék érdekelte ennyire :) / They are my niece and her mother

A mama rám is gondolt, az egyik tábla az enyém :) (volt) / one of the bar is (was) mine :) thank you grandma 

A szenzációs torta! :D / The delicious cake! :D

Ezt tőlem kapta, ha már kiszúratta a fülét, ennek tudta,m hogy örülni fog :) (de a biztonság kedvéért egyeztettem vele a mintát ami egy skorpió) / He's got these scorpion earrings from me :)

○●○
Evi's party

Igen, macska füleket viselek, de nem kötelező tartozéka az outfitnek :) /party animal


Amíg Evi sminkelte magát (előtte engem) addig kipróbáltam a laptopját, hogy milyen képeket készít ^-^  egész jók lettek. Van olyan is amin ő is szerepel, csak megkért, hogy vágjam le, mert szeretné ilyen téren megőrizni az incógnitóját.


Meow


Eredetileg ezen a két képen látszik ő is :) / originally, she is next to me in these two picture


Késő este, chatrouletteztünk is, én életemben először. Az olyan kb. mint a skype, jobb esetben látod és hallod azt akivel beszélsz (néha jobb ha nem) de ugyan akkor írhatsz is neki. A különbség az hogy itt a világ minden tájáról találkozhatsz emberekkel és bármikor tovább léphetsz ha az illető nem szimpatikus. Mi is találkoztunk pár érdekes, kedves és kevésbé kedves emberrel, és új barátságokat is kötöttem :) / at late night we  tried out the chatroulette. It's a kind of Skype, so you can see and hear the the members and also you can write to them. The big difference is that you can meet people from al around the world, and you can skip them if you want. We met some interesting, kind and not so kind people and I have made new friendships :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése